Tuinieren en Wonen | Alles voor huis en tuin decoraties.

Wesco Spaceboy XL (Kleur: lime groen)

Wesco Spaceboy XL (K ...

€ 195,00

Simplehuman U 55 liter

Simplehuman U 55 lit ...

€ 13,45

Simplehuman Microfiber poetshandschoen

Simplehuman Microfib ...

€ 9,75

Wesco Pushboy (Kleur: beige)

Wesco Pushboy (Kleur ...

€ 138,32

Wesco Pushboy (Kleur: geel)

Wesco Pushboy (Kleur ...

€ 138,32

Wesco Pushboy (Kleur: lime groen)

Wesco Pushboy (Kleur ...

€ 138,32

Wesco Pushboy (Kleur: turquoise)

Wesco Pushboy (Kleur ...

€ 138,32

Wesco Pushboy (Kleur: zwart)

Wesco Pushboy (Kleur ...

€ 140,83

SimpleHuman Mini Step Can 6 Liter

SimpleHuman Mini Ste ...

€ 23,90

SimpleHuman Round Step Can 30 Liter RVS

SimpleHuman Round St ...

€ 79,34

Wesco Baseboy 8 liter (Kleur: grijs)

Wesco Baseboy 8 lite ...

€ 122,31

Wesco Baseboy 15 liter (Kleur: lime groen)

Wesco Baseboy 15 lit ...

€ 129,00

Wesco Baseboy 20 liter (Kleur: lime groen)

Wesco Baseboy 20 lit ...

€ 130,53

Olivon maanfilter 2 inch

Olivon maanfilter 2 ...

€ 35,90

Bresser Erudit DLX 40-1000x Mono

Bresser Erudit DLX 4 ...

€ 246,41

Bresser Plano 100x

Bresser Plano 100x

€ 198,73

Bresser camera adapter voor microscopen

Bresser camera adapt ...

€ 39,85

Umbra Flip 5 Hook (Aantal haken: 5, Kleur: lichtbruin)

Umbra Flip 5 Hook (A ...

€ 24,05

Burg Wächter Kiel brievenbus (Kleur: zilver)

Burg Wächter Ki ...

€ 216,86

Burg Wächter Modena brievenbus (Frank's tweede kans: nee, Kleur: antraciet)

Burg Wächter Mo ...

€ 105,86

Tuinieren en Wonen

Door te klikken op Tuinartikel Totaal kom je terecht bij een heel complete webshop voor je tuin. Hier vind je liefst 52500 verschillende artikelen. Op zoek naar bijvoorbeeld tuinverlichting, tuingereedschap of een barbecue voor in de tuin. Heb je een tuin of een terras? . Je vindt hier alles wat je nodig hebt. Je hoeft niet meer op een andere website te kijken.

heel veel artikelen, van kweken tot waterornamenten

In de grijze balk boven de foto’s wordt vermeld welke artikelen je allemaal via deze website kunt aanschaffen, van kweken tot waterornamenten. Ook op de foto’s worden een aantal artikelen getoond die je via deze website kunt aanschaffen. Al deze artikelen voor tuin en terras kun je voor scherpe prijzen bij ons kopen. De kwalitatief goede producten worden snel door ons geleverd. Heb je nog vragen? Wij geven je graag deskundig advies.

Zoeken naar een bepaald artikel met het handige menu

Op zoek naar bijvoorbeeld tuingereedschap? Klik in de grijze balk op tuingereedschap. Er verschijnt een uitgebreid nieuw keuzemenu. Op zoek naar bijvoorbeeld Snoeigereedschap, Handgereedschap of Onkruidgereedschap. Met behulp van het uitgebreide keuzemenu heb je snel het juiste gereedschap gevonden. Op zoek naar bijvoorbeeld een kettingzaag? Kijk dan in de uitgebreide alfabetische lijst onder Snoeigereedschap, van Accuscharen tot Takkenzaag. Op zoek naar bijvoorbeeld vijverartikelen? Na het klikken op vijverartikelen verschijnt er weer een uitgebreid keuzemenu. De door jou gezochte Fonteinpomp is dan snel gevonden.

Zoeken onder categorie of merk

Zoeken naar een bepaald product kan ook door links te klikken op het huisje in de balk. Je kunt dan onder Categorie zoeken naar een bepaald gereedschap, onder Maat naar handschoenen met een bepaalde maat, onder maat naar handschoenen met een bepaalde maat en onder Merk naar tuingereedschap van een bepaald merk

Zoeken naar een artikel met een zoekvenster

Natuurlijk is deze website met meer dan 15.000 artikelen ook voorzien van een zoekvenster. Met het zoekvenster kan heel eenvoudig naar een bepaald product worden gezocht. Na het intikken van bijvoorbeeld Buitenhaard verschijnen de via deze website te bestellen buitenhaarden in beeld. Het zoekvenster maakt het mogelijk om alle producten op deze website snel en eenvoudig te vinden.

Zoeken naar informatie over de producten

Natuurlijk wil je een product niet zomaar bestellen. Je moet beschikken over voldoende informatie. Het zoeken naar informatie is heel eenvoudig. Heb je bijvoorbeeld met behulp van het zoekvenster gezocht naar buitenhaarden? Je ziet dan afbeeldingen van diverse buitenhaarden, met vermelding van de naam en de prijs. Overweeg je om een van die buitenhaarden te kopen? Klik dan op de afbeelding. Je vindt dan zowel beknopte informatie over het gebruikte materiaal en de afmetingen als een uitgebreide omschrijving. Besluit je om de buitenhaard te bestellen? Klik dan op Bestel. Je kunt dit artikel direct bestellen of eerst verdergaan met het winkelen op deze website.

Wij helpen je graag

Heb je nog vragen? Wil je contact met ons opnemen? Kijk dan onderaan deze website. Hier vind je onder contact onze contactgegevens. Heb je vragen over bijvoorbeeld Verzending & Bezorging, Betaalopties en Retouren. Kijk dan onder Klantenservice.